Današnje tapete so enostavne za polaganje in odstranjevanje

Poznamo več vrst stenskih tapet :

samolepilne stenske tapete

V modo so ponovno prišle tapete, vendar ne tiste iz sedemdesetih. Današnje sodobne tapete so povsem drugačne  na otip, so barvne, imajo velike vzorce lahko so tudi reliefne, vinilne, tekstilne. So enostavne, ugodne in v najkrajšem času dosegate individualne oblikovne ideje. Vendar pa videz ni edini kriterij za nakup,  pomembno je izbrati ustrezno odporen izdelek (kuhinjo, kopalnico, sobo).

polaganje stenskih tapete ljubljana

Stenske tapete

Stenske tapete smo do sedaj povezovali kot nek sam problem, ki smo jo imeli pri odstranjevanju le te. S pleskarsko lopatico smo odstranjevali ure in ure, vendar današnje tapete  so pa popolnoma drugačne. Izdelane na sodobnih materialih, ki omogočajo enostavno polaganje in odstranjevanje v enem kosu. V najkrajšem času lahko brez težav z minimalnimi  stroški odstranite tapeto in tako ustvarite nov videz  v vašem stanovanju.

stenske tapete z različnimi vzorci

Kako izbrati pravilno količino in kupiti tapete?

Najprej je potrebno stene premeriti in določiti kvadraturo. Na kvadraturo stene, ki jo želimo pokriti dodajmo vsaj 10% . Pri nakupu tapet je pomembna predvsem širina, dolžina in seveda cena.

Pošljite povpraševanje

Slikopleskarstvo Picaso vam ponudbo sestavi v 24h

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.